Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frank Hessing

Wist je dat wij voor onze slaproductie gebruik maken van waterteelt? Zo leveren wij bijvoorbeeld sla aan McDonald's die is geteeld op water. Dit heeft een positieve impact op het gebied van duurzaamheid en beschikbaarheid. Je kunt namelijk de hoogste kwaliteit leveren met een zo efficiënt mogelijk inzet van energiebronnen, een belangrijke bijdrage in het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van Hessing Supervers.

Onlangs ging ik samen met onze klanten Beth Hart en Hetty Gittus van McDonalds UK en Ierland langs bij Siberia Greenhouse om de productie van onze waterteelt te bekijken. Uiteraard stond er ’s middags ook een bezoek aan onze state-of-the-art versfabriek in Greenport Venlo gepland. Op deze productielocatie gaan wij straks duizenden kilo’s groenten per dag keuren, wassen, snijden, mengen en verpakken. En ook hier staat duurzaamheid hoog op de agenda: we plaatsen bijvoorbeeld bijna 12.000 zonnepanelen op het dak, hebben geen gasaansluiting meer en gebruiken restwarmte uit de fabriek. En ook de innovatie staat niet stil, zo maken we straks gebruik van AMR-robots waardoor een groot deel van ons productieproces automatisch verloopt.

#hessing #hessingsupervers #supergroen

Publicatiedatum: