nieuwe functie van gemeenteraadslid in Eindhoven

Danielle Stijntjes zegt AGF-sector na ruim 25 jaar vaarwel

"Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de AGF sector is de tijd gekomen om het roer om te gooien. Het waren mooie en zeer intensieve jaren, begonnen met Danmur International BV en na de fusie in 2006 met Vegex Fruit, verder gegaan met ons nieuwe bedrijf Aqui Fruit & Greens", vertelt Danielle Stijntjes.

"Mijn allergrootste dank gaat uit naar mijn partner Marcel van Eeuwijk voor zijn enorme steun en de fijne jaren die wij samen hebben gewerkt. Met het volste vertrouwen geef ik het stokje door aan mijn opvolger Koen Claessens die met enorme motivatie en enthousiasme het mede voort gaat zetten. Mijn besluit om me meer maatschappelijk te gaan inzetten heeft geresulteerd in een nieuwe functie van gemeenteraadslid voor de gemeente Eindhoven."

"Met dankbaarheid kijk ik terug op alle ervaringen en persoonlijke contacten nationaal en internationaal. Trots op wat er binnen de sector allemaal is ontwikkeld en met respect voor de mensen in de branche die zich dagelijks inzetten om het mooie werk wat we hebben voort te zetten. Het is de passie voor het product, de dagelijkse uitdaging van de handel en het onderlinge contact wat mij altijd gemotiveerd heeft en wat ik het meest zal gaan missen! Hartelijk dank voor de samenwerking en hopelijk tot ziens", besluit Danielle.

Voor meer informatie:
Danielle Stijntjes
dstijntjes@hotmail.com
Mob: 06-12447501


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven