Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rudy Pallaut, Garonne Fruits - Réseau Le Saint:

Omzetverhoging dankzij ananaspresentatie

Ter gelegenheid van 14 juli, in Frankrijk een nationale feestdag, heeft het Franse Garonne Fruits, dat deel uitmaakt van het Réseau Le Saint, een theatrale presentatie van ananas in supermarkten georganiseerd. Garonne Fruits organiseert wel vaker dit soort acties. "Voor elk van onze klanten plannen we over het algemeen één theatrale presentatie per maand. We passen ons hierbij aan hun actuele behoeften en wensen aan. Deze keer hebben we de aandacht gevestigd op onze ananas die onder het merk 'Jardin Créole' wordt verkocht en afkomstig is uit Ivoorkust, een land waar het klimaat uitstekend geschikt is voor het telen van ananas. De belangrijkste troeven van onze ananas zijn de smaak, de kleur en de regelmatige kwaliteit het hele jaar door. Een ananas telen met al deze troeven lukt ons dankzij het feit dat het telen van ervan enkel volgens een aantal strikte eisen plaatsvindt", vertelt manager business development bij Garonne Fruits Rudy Pallaut.

Een geslaagde actie. "De feedback vanuit de supermarkteigenaren is positief: de eigenaren zien tijdens dit soort acties echt een stijging van de omzet en een toename van het aantal klanten ontstaan. Het doel is om voor de supermarkteigenaren die nieuwe klanten en voor ons om de supermarkteigenaren aan ons bedrijf te binden.



Voor meer informatie:
Rudy Pallaut
Garonne Fruits - Réseau Le Saint
06 67 78 39 64
rudy.pallaut@garonne-fruits.fr