Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met behoud van zichtbaarheid product, groot oppervlak om te bedrukken, licht gewicht verpakking, sterk genoeg en ventilerend

Sormapaper Vertbag gebruikt grondstoffen uit hernieuwbare bronnen

Een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Sorma Group, is een plastic vrije traditionele netverpakking voor groenten en fruit, waarop nog steeds veel gecommuniceerd kan worden naar de consument toe.

De nieuwe Sormapaper Vertbag combineert alle voordelen van de originele verpakking, hoge zichtbaarheid, groot drukoppervlak, licht gewicht, stevigheid en ventilerend vermogen, met het gebruik van grondstoffen uit hernieuwbare bronnen en de mogelijkheid van een correcte recycling van de hele verpakking.

 

De Sormapaper Vertbag is gemaakt van buisvormig cellulose net en voorzien van een papierstrook. De verpakking wordt bedrukt met behulp van thermische inkten op waterbasis. De grondstoffen zijn gecertificeerd door FSC, het keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Deze nieuwe papieren verpakking is te verpakken met dezelfde Sorma CBR-170-verpakkingsmachine die de standaard verpakkingen produceert.

Het papier is verkrijgbaar in twee verschillende versies qua breedte: Sorma Papervertbag, breder en geschikt tot 2 kg product en Sormapack, smaller en aanbevolen voor 1 kg. Deze twee nieuwe modellen in de Sormapaper lijn, breiden het plasticvrije assortiment van Sorma Group verder uit. Dit naast de reeds bestaande cellulose netten met FSC papier wijnglas label voor op de bestaande Sorma clipper machines.

Voor meer informatie:
Sorma Benelux
Buijs Ballotstraat 30
NL-2693 BE  ’s-Gravenzande Nederland
www.sormabenelux.com

Publicatiedatum: