Zacht- en steenfruittelers openen hun deuren tijdens De Fruitigste Kleinfruitdagen

In het weekend van 16 en 17 juli aanstaande kan iedereen een kijkje nemen op fruitbedrijven in verschillende provincies tijdens 'De Fruitigste Kleinfruitdagen'. Tijdens de dagen maakt men kennis met de diverse teelten en zijn er tal van activiteiten op de bedrijven.

Blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei; dat zijn de producten die in de spotlights staan tijdens De Fruitigste Kleinfruitdagen. Diverse bedrijven stellen hun deuren open. "Men kunt hier alles te weten komen over de diverse producten, en zien hoe ondernemers alles in het werk stellen om een gezond, veilig en superlekker product af te leveren."

Op sommige locaties kunnen bezoekers bijvoorbeeld zelf fruit plukken, een ritje maken met een pluktrein, een rondleiding volgen over het bedrijf, een puzzeltocht doen, et cetera. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen. 

Opening Fruitigste Kleinfruitdagen op Floriade Almere
Op 15 juli starten de Kleinfruitdagen op de Floriade in Almere. In samenwerking met Simply The Bes wordt The Green House op het Floriadepark omgetoverd tot een zacht- en steenfruit paradijs. Tijdens deze middag en 16 en 17 juli wordt de geur en smaak van zachtfruit uitgelicht en kunnen de bezoekers alles ontdekken over de teelt van onder andere blauwe bessen. 

Voor meer informatie:
www.defruitigste.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven