The Natural Fruit Company neemt Hermanos Bruñó over

The Natural Fruit Company (TNFC) heeft de overname aangekondigd van het in Valencia gevestigde bedrijf Hermanos Bruñó, specialist in meloenen, watermeloenen en citrus zoals clementines en sinaasappels. The Natural Fruit Company, waarvan Fremman Capital momenteel meerderheidsaandeelhouder is, zet hiermee een verdere stap in haar consolidatieproces door haar gespecialiseerde productassortiment uit te breiden.

Hermanos Bruñó werd in 1977 opgericht door de broers Francisco en José Bruñó en is vandaag de dag een groot teeltbedrijf in  meloenen, die goed zijn voor 60% van de totale productverkoop van het bedrijf in Europa, met bijzondere aandacht voor Spanje en Scandinavië. "Voor het hele team van Hermanos Bruñó is het deel gaan uitmaken van The Natural Fruit Company een spannend bedrijfsproject vol uitdagingen om een betere toekomst te omarmen," legde een woordvoerder van het bedrijf uit.

Met deze operatie wordt de knowhow en het gerenommeerde merkimago van de familie Bruñó toegevoegd aan het project van The Natural Fruit Company, kort na de overname in februari van S.G. Marzal, een grote teler en verpakker van Spaanse Sanguinelli sinaasappelen. TNFC is vastbesloten om ervaren en gerenommeerde bedrijven te integreren, om zo de biologische groei van de groep te versterken en haar klanten het breedste assortiment biologisch en conventioneel fruit te blijven aanbieden, het hele jaar door.

Voor meer informatie:
Estefanía García
estefania.garcia@bia3consultores.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven