Team Jumbo-Visma & Gorillas lanceren unieke bergbezorgservice voor wielerfans op Alpe d'Huez

Eerder deze maand lanceerden Gorillas en Jumbo hun samenwerking met een online commercial om de mate van snelheid - Freakin’ Fast - te benadrukken. Ook toonde de commercial hoe een Gorillas renner zich in typische Tour de France taferelen bevindt. Deze nieuwe samenwerking gaat nu nog een stapje verder door duizenden wielerfans te bedienen op de Alpe d'Huez.

Gorillas opent pop-up vestiging op de iconische Tour de France berg en verkoopt naast boodschappen ook merchandise van Jumbo-Visma.

"De meeste fans hebben dagenlang gekampeerd, zijn waarschijnlijk door de meeste boodschappen heen of hebben gewoon zin in wat frisse versnaperingen. En als je op een berg bent om wielrennen te vieren, wil je niets van de festiviteiten missen. 

Daarom komt er op 13 juli een Freakin' Fast Mountain Delivery Service: een lokale on-demand boodschappen bezorgservice voor wielerfans op de berg, uitgevoerd door Gorillas riders op e-mountainbikes. Toeschouwers kunnen hier hun boodschappen bestellen die binnen enkele minuten worden bezorgd. De bergbezorgservice stelt fans in staat om hun verblijf optimaal te beleven, zonder tijd te hoeven besteden aan boodschappen doen en daarnaast de officiële merchandise kunnen aanschaffen."

Bron: Gorillas, Jumbo


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven