Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lou Dekker, Dekker & Zn.

"Marktklanten kopen iets bewuster, horeca loopt goed"

Tholen - De aardbeien zijn duur momenteel, maar er zijn gelukkig genoeg andere producten om wat aan te verdienen voor groot- en markthandel Dekker & Zn in Zeeland. "Je merkt dat klanten iets bewuster aan het kopen zijn, dus dat je net wat scherper aan moet bieden. Ook voor ons stijgen de kosten net zo hard, dus je kunt het niet voor een koopje weggeven." 

De hitte in het hand zorgt niet voor het fenomeen "vrouwen bloot, handel dood". Lou: "Het gaat gewoon goed, want het is Zeeland." Op de markten, in de horeca en strandtenten zijn de toeristen ook weer gearriveerd. "Als het heel warm is, is het op de markten wat rustiger, maar dan kan ik aan de jongens die aan horeca leveren heel wat kwijt." 

De handel vanuit de webshop heeft Lou afgestoten naar Groentebroers die daar volop op inzetten. "Eind vorig jaar heb ik keuzes gemaakt waar ik wel mee door wilde en niet mee door wilde. Online is veel werk en leverde in verhouding te weinig op gezien alle inspanningen die je daarvoor moet doen."

Voor meer informatie:
Lou (jr.) Dekker
ZLND Fresh Groothandel in Groenten en Fruit
Kleverskerkseweg 12
4338 PM Middelburg
+31 (0)6 53180058
lou-dekker@live.nl   

Dekker & Zn. Groenten- en Fruithandel
info@dekkerenznagf.nl
www.dekkerenznagf.nl
FB Dekker