Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bonduelle Fresh houdt vast aan winstdoelstelling

De Bonduelle Group heeft laten weten dat, gezien enerzijds de voorlopige bedrijfsindicatoren voor het vierde kwartaal van het boekjaar 2021-2022 en anderzijds een ongekende inflatiegolf die alle kosten treft en in de loop van de periode sterker is geworden, en ten slotte gezien het feit dat het herstel van haar versactiviteiten in Noord-Amerika is ingezet maar moeizamer verloopt dan verwacht, de groei van de omzet en de courante exploitatiemarge lager zouden moeten uitvallen dan de meegedeelde doelstelling van respectievelijk +3% en 3,6% op vergelijkbare basis voor het volledige jaar.

De moeilijkheden waarmee de Amerikaanse divisie Bonduelle Fresh te kampen heeft, leiden ertoe dat de groep haar vooruitzichten inzake rentabiliteit op middellange termijn herziet, wat kan leiden tot een waardevermindering van de materiƫle en/of immateriƫle activa en van de uitgestelde belastingvorderingen van deze activiteit.

Voor meer informatie: bonduelle.com

Publicatiedatum: