Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andries Middag stopt bij Greenport Duin- en Bollenstreek, start als directeur VAVI

Andries Middag, een programmamanager die drie jaar geleden binnenstapte bij Greenport Duin- en Bollenstreek, kwam niet alleen even op de winkel passen. En dat is ook precies wat hij heeft gedaan.



Er is een hoop gebeurd, gezegd en gedaan de afgelopen drie jaar. Projecten zijn gestart en afgerond, verbindingen zijn gelegd, lobby gestart, er kwam zelfs een tv-serie genaamd De Bollenjongens (Andries: “Hier ben ik trots op en deze serie wacht nog op een doorbraak op de landelijke tv.”) en hij vervulde een prominente rol bij de uitvoering van diverse projecten van de Economische Agenda Duin- en Bollenstreek 2018-2021.

Tijd om te gaan
Per 1 juli is Andries gestart als directeur van VAVI. De VAVI vertegenwoordigt zes multinationals die samen verantwoordelijk zijn voor 95% van de Nederlandse aardappelverwerking. Denk daarbij aan producten als frites, rösti en krieltjes. “Ik coördineer onder andere het lobbywerk in Brussel en Den Haag en de coördinatie van gezamenlijke duurzaamheidsactiviteiten.”

bron: Greenport Duin- en Bollenstreek

Publicatiedatum: