App voor boerderijwinkel in top 3 meest gedownload

Volle schappen en muren bij boerderijwinkels en AGF-speciaalzaken

Tholen - Wegens blokkades van de dc's van supermarkten door protesterende boeren ontstonden al snel lege schappen in de supermarkten maar niet bij boerderijwinkels die (deels) zelfvoorzienend zijn.


Volle schappen bij Landwinkel Versluis, bron Facebook

Zo heeft Landwinkel Versluis in Emmeloord eigen aardappelen en uien en een goede samenwerking met de groothandel voor de andere producten. "Wij hadden gelukkig geen last van lege schappen, door korte lijntjes en eerlijke lokale producten hebben we volop verse en voordelige producten. Wij leveren onze producten aan klanten en nemen weer producten af, deze samenwerking met o.a. Postuma AGF Erik Postuma werkt al jaren heel goed. Geen lege schappen!", deelt eigenaar Mark Versluis via LinkedIn


Bron: LinkedIn

Hart van Nederland kwam een reportage maken bij de boerderijwinkel en vroeg waar klanten naar toe komen voor "puur voedsel" en verser product.

Bij Boerderijautomaat Waverveen geen volle schappen maar een volle muur.

Ook AGF-specialisten adverteren met volle schappen, zoals Marcel Bouwmeester.

Ook opvallend is dat de app Lekkerder bij de boer, waarmee je kunt zien waar er een boerderijwinkel in de buurt zit, deze week op nummer 1 staat van meest gedownloade apps in categorie Winkelen van de appstore staat. Dat succes is niet alleen door de boerenprotesten, zegt ontwikkelaar Thomas Siahaya tegen omroep Zeeland. "Mensen vinden het steeds belangrijker om zo vers mogelijk voedsel te kopen, maar ook om de lokale economie te steunen. Je zorgt ervoor dat in de eigen regio de akkers er mooi bij blijven staan en dat er mooie gewassen op blijven groeien." 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven