Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enkele transportvakbonden breken staking in Peru af

Drie Peruaanse vakbonden van vervoerders hebben maandag besloten de staking voor onbepaalde tijd op te heffen, na ondertekening van een memorandum van overeenstemming met het ministerie van Vervoer en Communicatie. Met deze stap zijn de protesten op nationaal niveau zo goed als opgeheven.

Het ministerie van Transport kondigde via sociale netwerken aan dat de leiders van Lima en de naburige provincie Callao de akte ondertekenden, na gesprekken met de onderminister van Transport, Luis Rivera.

Op zondag had 70% van de groepen vervoerders de akkoorden met het ministerie ondertekend, maar er was een minderheidsgroep die de stakingen handhaafde. De leiders die ermee instemden de staking deze maandag op te heffen waren Ricardo Pareja, van de Kamer van Stedelijk Vervoer; Martín Valeriano, van de Nationale Vereniging voor de Integratie van Vervoerders (Anitra), en Emeterio Valdiviezo, van de Vereniging van Vakbondsbedrijven van Vervoerders (Asetraca).

Bron: 247newsagency.com

Publicatiedatum: