Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ronald Prince (Royal Smilde) per 1 september nieuwe voorzitter FNLI

Ronald Prince (CEO, Royal Smilde) is door het bestuur van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) benoemd tot nieuwe voorzitter van de FNLI. Hij volgt vanaf 1 september 2022 Annemarieke de Haan op, die afscheid neemt als voorzitter van de FNLI vanwege haar nieuwe rol binnen Unilever als General Manager Home Care in Zuidoost-Azië.

Een sterke Nederlandse voedingsmiddelensector
Ronald Prince: “Het is een eer om Annemarieke op te mogen volgen en voort te borduren op het goede werk dat zij heeft gedaan voor deze prachtige sector. Ik wil haar daarvoor namens het volledige bestuur hartelijk bedanken. De Nederlandse voedingsmiddelensector is een belangrijke, innovatieve en veerkrachtige sector. Het is een voorrecht om in deze uitdagende tijden te kunnen investeren in een sterke en duurzame toekomst.”

Meer over Ronald Prince
Ronald Prince begon na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam bij Procter & Gamble en Unilever in verschillende commerciële functies. Hij stapte over naar Farm Frites waar hij zich richtte op onder andere foodservice West-Europa en retail. Hij vervolgde zijn carrière bij United Coffee als commercieel directeur voordat hij in 2007 startte bij Royal Smilde. Daar heeft hij diverse directiefuncties bekleed en is hij in 2013 ook benoemd tot CEO van de groep. Ronald is al sinds 2012 actief in het FNLI-bestuur waarin hij zitting heeft namens zijn voorzitterschap bij de Algemene Kokswaren en Snackproducenten Vereniging.

De komende maanden zullen gebruikt worden voor de overdracht.

Publicatiedatum: