Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste kans om je aan te melden voor het Future Fruit Forum

Op donderdag 7 juli 2022 organiseert de Fruit Tech Campus de eerste editie van het Future Fruit Forum, met een special 'Robotics in Fruit'. Tijdens deze middag staat inspiratie en interactie centraal. Robots uit verschillende teelten en voor verschillende werkzaamheden komen aan bod. 

Het Future Fruit Forum zal plaatsvinden in het gloednieuwe gebouw van de Fruit Tech Campus. Ontdek de totempaal van de fruitsector als een van de eerste!

Meld u snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken en vol = vol! 

Klik hier om aan te melden

Innovation Labs
Tijdens het Future Fruit Forum kunt u deelnemen aan drie Innovation Labs. In elke Innovation Lab staat een andere robot centraal. U krijgt in deze interactieve sessies o.a. de gelegenheid om vanuit het teeltperspectief mee te denken met de ontwikkelingen van robotbouwers.

De Innovation Labs worden verzorgd door:


Young Fruit Pro BBQ
Aansluitend op het Future Fruit Forum wordt er in de avond een BBQ georganiseerd voor Young Fruit Pro’s, jonge telers en geïnteresseerden in de sector onder de 35 jaar. Dit is gratis voor deelnemers van het Future Fruit Forum.

Aanmelden

 

Publicatiedatum: