Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tour de Asperges en Witte Goudkoorts

Aspergegilde Limburg sluit aspergeseizoen 2022 af

Woensdag 29 juni heeft Aspergegilde Limburg haar eerste aspergeseizoen afgesloten bij Beachclub Degreez in Panheel. Samen met haar leden keek het bestuur terug op het eerste aspergeseizoen als Aspergegilde Limburg. Tevens werd een doorkijk gemaakt naar de aanstaande activiteiten buiten het seizoen. Vervolgens genoot het gezelschap van een barbecue en was er uitgebreide mogelijkheid voor informeel netwerken.

Ruim veertig leden waren woensdag 29 juni aanwezig bij de eerste afsluiting van het aspergeseizoen als Aspergegilde Limburg. Beachclub Degreez in Panheel vormde een sfeervolle locatie aan het water en het mooie weer maakte het plaatje compleet. De ledenbijeenkomst begon met een formeel gedeelte, waarbij aan de hand van de doelstellingen van Aspergegilde Limburg de eerste activiteiten van de club werden toegelicht.

Tour de Asperges en Witte Goudkoorts
In het kader van belangenbehartiging organiseerde Aspergegilde Limburg dit jaar ‘Tour de Asperges’, waarbij het bestuur inmiddels al bezoek heeft gebracht aan gedeputeerde Roefs van de Provincie Limburg, Burgemeester Palmen van de gemeente Horst aan de Maas en Burgemeester Delissen van de gemeente Peel en Maas. De komende periode staan nog meer bezoeken gepland aan de andere aspergegemeentes. Op het gebied van aspergepromotie heeft Aspergegilde Limburg de witte goudkoorts actie opgezet, waarbij verdeeld over de aspergegemeenten witte goudstaven zijn verstopt, die konden worden ingeruild tegen een aspergepakket. Daarnaast is een social mediacampagne opgezet, waarbij inspiratie, weetjes en acties rond asperges zijn gedeeld. Op het gebied van kennisdeling en netwerkontwikkeling staan er buiten het aspergeseizoen, nog bijeenkomsten op de planning. Voorzitter Jan Linssen sloot het formele deel af met een dankjewel richting de leden voor het gestelde vertrouwen en riep tevens op om ideeën te delen met het bestuur.

Na afloop van het formele gedeelte genoten de aanwezigen van een goedverzorgde barbecue. Aspergegilde Limburg kijkt terug op een waardevolle bijeenkomst en een geslaagd eerste aspergeseizoen.

Voor meer informatie:
Aspergegilde Limburg
info@aspergegildelimburg.nl
www.aspergegildelimburg.nl 

Publicatiedatum: