Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wimbledon houdt prijs van aardbeien met slagroom voor 12e jaar op rij op £2,50

De prijs van aardbeien en slagroom op Wimbledon bewijst dat het kampioenschap niet elitair is, zo hebben de organisatoren van het toernooi verklaard. De All England Club heeft de inflatie en de stijgende teelt- en productiekosten getrotseerd door de prijs van een portie aardbeien en slagroom voor het twaalfde jaar op rij op £ 2,50 (€2,90) te houden.

De traditionele lekkernij is zo belangrijk voor het merk Wimbledon dat de organisatoren bereid zijn af te zien van een aanzienlijke winstmarge zodat de aardbeien voor iedereen te betalen blijft. Sally Bolton, chief executive: "Net als in elk ander bedrijf stijgen onze kosten over de hele linie, dus we moeten die uitdaging aangaan. We proberen die kosten zoveel mogelijk te beperken en niet door te berekenen aan de klant. Een van de meest iconische onderdelen van ons voedsel- en drankaanbod, aardbeien, blijven £ 2,50 en dat is al zo sinds 2010, dus we hebben die voor een toegankelijke prijs behouden ondanks de stijgende inputprijzen."

Bron: fpcfreshtalkdaily.co.uk
Foto: Dreamstime.com

Publicatiedatum: