Belgrado (Servië), 3-5 augustus 2022

Complete programma Prognosfruit 2022 beschikbaar

Prognosfruit, het belangrijkste jaarlijkse evenement voor de appel- en perensector in Europa, vindt dit jaar plaats in Belgrado, Servië, van 3 tot en met 5 augustus. Het wordt na twee succesvolle online edities weer een live evenement. Op de website van Prognosfruit kan er nu al worden ingeschreven voor de komende editie die wordt georganiseerd door WAPA in samenwerking met Serbia Does Apples.

Sinds 1976 publiceert Prognosfruit de jaarlijkse oogstprognose voor appelen en peren. Dit jaar zullen vertegenwoordigers van de sector tijdens het driedaagse evenement waar het rapport wordt gepubliceerd, samenkomen om de situatie op het noordelijk halfrond en de wereldwijde perspectieven voor appelen en peren te bespreken. Het volledige programma van Prognosfruit 2022 is op de website van Prognosfruit beschikbaar, samen met het online registratieformulier om de conferentie bij te wonen.

Het programma van het 3-daagse evenement ziet er als volgt uit:

  • Op 3 augustus zullen de deelnemers van Prognosfruit 2022 genieten van een sightseeingtour door de stad Belgrado, gevolgd door de welkomstreceptie, die zal plaatsvinden in het Koninklijk Paleis van Belgrado;
  • De Prognosfruit 2022-conferentie vindt plaats op 4 augustus in het Hyatt Regency Belgrade. In de ochtendsessie zal de Europese appel- en perenoogstraming voor het komende seizoen worden onthuld, aangevuld met een analyse van de marktsituatie in de VS en China en een paneldiscussie met de grote EU-producenten.
  • De namiddagsessie zal zich richten op de mondiale perspectieven voor appelen en peren, met een analyse van de stijgende kosten en logistieke hindernissen en een analyse van de sector in de buurlanden van de EU;
  • ‘s Avonds wordt er genoten van een galadiner in restaurant Kalemegdanska Terasa;
  • Het evenement wordt op 5 augustus afgesloten met een technisch bezoek aan de appelboomgaard van het bedrijf Atos Fructum, op de zuidelijke helling van Fruška Gora.

Alle informatie over Prognosfruit 2022 en het online registratieformulier om de conferentie bij te wonen zijn beschikbaar op de website van Prognosfruit.

Het inschrijvingsformulier bevat ook de instructies om een kortingstarief te ontvangen voor een verblijf in het Hyatt Regency Belgrade (geldig tot 3 juli).

Voor meer informatie:
Philippe Binard
WAPA/Prognosfruit
Tel: + 32 2 777 15 80
Tel: +39 334 311 2571
wapa@wapa-association.org 
prognosfruit.eu

Julka Toskic
Serbia Does Apples
Tel: +381 11 3116415
office@serbiadoesapples.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven