Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Exotisch fruit heeft een grotere ecologische voetafdruk dan gedacht"

Volgens een recente studie van de Universiteit van Sidney in het tijdschrift Nature Food is het transport van voedingsmiddelen wereldwijd verantwoordelijk voor een uitstoot van jaarlijks 3 gigaton broeikasgassen. Dat is bijna een vijfde (19 procent) van de totale emissies gelinkt aan onze voedselvoorziening. Vooral de consumptie van exotische niet-seizoensgebonden etenswaren weegt door. 

Lees hier het volledige artikel van MO Magazine hierover

Publicatiedatum: