Driscoll's neemt Berry Gardens over

Driscoll's heeft formeel ingestemd met de voorwaarden voor de overname van Berry Gardens Limited, de verkoop-, verpakkings- en distributietak van Berry Gardens Growers Limited.

Driscoll's, de wereldwijde marktleider van verse aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen, en Berry Gardens Growers Limited (BGG), de grootste coöperatie van bessentelers in het Verenigd Koninkrijk, zijn het formeel eens geworden over de voorwaarden voor de overname van Berry Gardens Limited en de verkoop-, verpakkings- en distributie-entiteit van Berry Gardens Growers Limited.


 
Berry Gardens teelt, distribueert en verkoopt al meer dan 20 jaar op exclusieve basis Driscoll's-variëteiten in het Verenigd Koninkrijk.

De verkoop van het commerciële bureau aan Driscoll's is de laatste ontwikkeling in de langdurige relatie tussen de twee bedrijven.


In een verklaring zegt Berry Gardens: "Berry Gardens kweekt, distribueert en verkoopt al meer dan 20 jaar op exclusieve basis Driscoll's rassen in het Verenigd Koninkrijk.

"De verkoop van het commerciële bureau aan Driscoll's is de laatste ontwikkeling in de langdurige relatie tussen de twee bedrijven."

Voor meer informatie:
www.berrygardens.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven