Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streeckerij de Betuwe organiseert de Betuwse Kersendagen

Streeckerij de Betuwe organiseert van zaterdag 2 tot en met maandag 4 juli de Betuwse Kersendagen in Wadenoijen. "Kom kersen proeven, bezoek de boerenmarkt of zing mee met diverse zangkoren."

Voor jong en oud
Kersen kunnen worden geproefd, geplukt en gekocht. Er kan ook een kijkje worden genomen in de boomgaard, een kersensafari worden gedaan of bezoek worden gebracht aan de boerenmarkt. Voor de 'kids' is er een kinderkersenplein met o.a. een schminker, een springkussen en een kleine kinderboerderij.

Live muziek: diverse zangkoren en artiesten
"Diverse zangkoren zorgen voor de muzikale Hollandse gezelligheid. Op zondag komen de zanger Django Wagner en de Tielse zanger Levi de kersendagen opvrolijken. Op maandag komt zanger Justin de Wildt. En natuurlijk zijn de Cherrycat en het fruitmeisje Lieke aanwezig alle dagen aanwezig." De openingstijden van de Betuwse Kersendagen zijn van 11.00 - 16.00 uur.

Toegang is gratis.

Boerenmarkt
Op de boerenmarkt zijn een demonstratie van oude ambachten, imkers, streekproducten, honing, fruitsappen, bierproeven, etc. 

Nieuw: China Cherry Festival
Op maandag 4 juli wordt het China Cherry Festival georganiseerd tijdens de kersendagen. Het programma wordt op die dag uitgebreid met optredens van Chinese dansgroep en extra spelactiviteiten. Het dagprogramma is tot stand gekomen in samenwerking met de Chinese organisatie Chun Pah.

Eten & drinken
Buiten dat de kersen zelf geplukt kunnen worden, is er een terras. Het eten, drinken en het kopen van de kersen gaat met munten. Deze munten kunnen gekocht worden bij de betreffende verkooppunten op het terrein. Een munt kost €2,50 per stuk. De munten kunnen worden betaald met contant geld of met de pin. Op de markt wordt niet gewerkt met munten. Daar kan men alleen contant betalen.

Parkeren
De auto kun je parkeren aan de zijkant van de boomgaard. Er is daar een groot weiland. Verkeersregelaars wijzen je de weg. Er is voldoende ruimte in het weiland, dus graag niet parkeren op de openbare weg! Het parkeren met de auto kost € 5,00. Fietsparkeren is gratis.

Locatie
Streeckerij de Betuwe / Boomgaard D’n Kerkewaerdt Langs Rijksweg A15, ter hoogte van afslag 31 Wadenoijen. Adres: T-splitsing Overlaat/Lingedijk 129A 4014 ME Wadenoijen.

Voor meer informatie:
Streeckerij de Betuwe
Lingedijk 129a
4014 ME Wadenoijen
contact@streeckerijdebetuwe.nl  
www.streeckerijdebetuwe.nl   

Publicatiedatum: