"Langere vervoerstijd en versheid van peren hebben een directe invloed op de winstgevendheid van de klant"

Het Chinese perenseizoen staat op het punt te beginnen, de recente weersomstandigheden in de teeltgebieden zijn goed en de algemene teelt is goed. De opslagstations en handelaren bereiden zich voor op het nieuwe seizoen door het fruit na de oogst vers te houden. In een klimaat van krapte in de scheepvaart, krankzinnige vrachtkosten en langere transporttermijnen is de versheid van de peren rechtstreeks van invloed op de winstgevendheid van de handelaren.

Debby, directeur van Hogginzheng Biotechnology (Beijing), een gespecialiseerde versheidsdienst, sprak met Global Fruits and Vegetables over het Angel fresh product van het bedrijf voor de opslag en het vervoer van peren. "1-MCP is een uiterst doeltreffend bewaarproduct dat de houdbaarheid van peren verlengt, waterverlies, hardheid en smaakbederf ten gevolge van vertragingen bij de verlading voorkomt en de klanten versere kwaliteitsperen met een langere houdbaarheid biedt." Debby: "Er kan zowel gebruik worden gemaakt van koelopslag als van vervoer. Als het wordt gebruikt in combinatie met technieken voor koelopslag en airconditioning, kan het worden gebruikt om een betere versheid van peren te bereiken"

Naast het gebruik van 1-MCP in koelopslag en bij langeafstandstransporten, beginnen sommige handelaren conserveringsmiddelen voor de retail te gebruiken om de versheid van peren in de leveringsketen te verlengen. "We hebben veel vragen gekregen van importeurs en exporteurs over ons Angel Fresh vershoudsachet. De toepassing ervan is heel eenvoudig en gemakkelijk, je hoeft het product alleen maar in de verpakking te plaatsen," zegt Debby. "We kunnen onze klanten ook op maat gemaakte versheidsoplossingen bieden op basis van verschillende verpakkingen, gebruiksscenario's, enzovoort."

Wojin is een onderneming die gespecialiseerd is in conserveringsdiensten van groenten en fruit, met bijna tien jaar ervaring op de lokale Chinese markt, eigen O&O-, analyse- en serviceteams en verkoopkwalificaties in landen als Argentinië en de Dominicaanse Republiek. Wij zijn momenteel op zoek naar verkoopagenten in andere regio's. "Naast ons bestaande productassortiment hopen wij met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkers en agenten te kunnen samenwerken om de verliezen in de groenteketen te helpen verminderen. Hogginzheng kan aan klanten gratis monsters om te testen leveren."

Voor meer informatie:
Debby Wang
Wojinzheng Biotechnology (Beijing) Co Ltd/SPM Biosciences (Beijing) Inc.
+86 13141463919
debbywang@plmbio.com
www.spmbio.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven