Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe saladelijn met zaden en kaas

Inspired Greens, een Canadees merk voor kluitsla van The Star Group, lanceert begin juli een lijn salades. Vijf nieuwe salades zullen beschikbaar zijn in kits met een basis van Inspired Greens-sla, aangevuld met zelfgemaakte dressings, groenten, zuivel, eiwitten en andere toppings in een handige shake-and-serve-kit.

"We zijn blij deze nieuwe lijn te kunnen lanceren", zegt Rindi Bristol, senior director van The Star Group die verantwoordelijk is voor de slalijn. "Deze salades zijn heerlijk. Ze worden met de hand bereid door ons culinaire team, tot aan de dressings toe, en de verpakkingen zijn heel handig. We leiden allemaal een druk leven, en dit is een gezond on-the-go-item voor mensen met een overvol dagschema."

Van links naar rechts: de Baja Ensalada en de Harvest Feta salade

De lijn wordt gelanceerd met vijf nieuwe salades: Lucky Wonton, Dilly Bacon Caesar, Harvest Feta, Baja Ensalada en McGregor's Garden.

"Onze filosofie bij het ontwerpen van deze lijn was om klassieke, geliefde saladerecepten te nemen en deze nieuw leven in te blazen", vertelt Bristol. "Neem nu de Dilly Bacon Caesar, dat is de bekende Caesarsalade met een vleugje pittige dille. Of McGregor's Garden: een klassieke tuinsalade met radijs, wortel, Inspired Greens en trostomaten die opgefrist wordt met cheddarkaas, zonnebloempitten en een karnemelk-bieslookdressing."

De salades, die deze zomer in de meeste grote Canadese supermarkten verkrijgbaar zullen zijn, hebben een houdbaarheid van 12 dagen dankzij een verpakking die alle saladecomponenten gescheiden houdt. Alle vijf salades zullen naar verwachting voor minder dan $ 9 (€ 6,58)per stuk worden verkocht.

Voor meer informatie:
Star Produce
marketing@starproduce.com 
starproduce.com 

Publicatiedatum: