Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Internationaal Peren Symposium zal plaatsvinden van 22-26 januari 2023 in Stellenbosch

De Universiteit van Stellenbosch, HORTGRO en de ISHS hebben aangekondigd dat het XIV International Pear Symposium zal plaatsvinden van 22-26 januari 2023 in Stellenbosch, Zuid-Afrika.

Het XIV Internationaal Peren Symposium zal een uitgelezen kans bieden om de recentste onderzoeksresultaten en technologie op het gebied van peer uit te wisselen.

Wetenschappers, onderzoekers, studenten, technisch personeel, consultants, kwekers, telers en andere geïnteresseerde afgevaardigden zullen hun ervaring en kennis delen over de perenteelt in uitdagende klimatologische en marketingomgevingen, maar in boeiende tijden waarin veel nieuwe technologieën en informatie voorhanden zijn.

De belangrijkste evenementen zullen plaatsvinden in de stad Stellenbosch in de Cape Winelands en de thuisbasis van de wereldberoemde AgriScience Faculteit van de Universiteit Stellenbosch. Stellenbosch is de toegangspoort tot de belangrijkste regio's van Zuid-Afrika waar loofbomen worden geteeld. De ruige bergachtige topografie rond Stellenbosch vormt het decor voor een pittoreske technische rondleiding waarbij de rijke geschiedenis van de perenteelt in Zuid-Afrika wordt verkend en de nieuwste trends en technologieën in de perenteelt en de naoogstbehandeling worden getoond.

Voor meer informatie:
info@pearsymposium2023.co.za

Publicatiedatum: