Machinekonvooi AVR onderweg naar Denemarken

Op maandag 20 juni is een machinekonvooi van acht trucks richting Denemarken vertrokken. De West-Vlaamse aardappelmachine-producent AVR levert hierin acht rooiers vanuit Roeselare. Onderweg sloot er vanaf de productiefaciliteit in Nederland nog een extra truck aan met een Falcon stortbunker. Dat brengt het totale konvooi op negen machines. Aankomst is voorzien morgenochtend bij dealer Weko Agro, waar het eveneens opendeurdag is. 


Foto van het Facebookaccount van AVR Machinery

Scandinavische groeimarkt
Dit exportproject kadert binnen de groeistrategie. De afzet in de thuismarkten België, Nederland en Frankrijk blijft mooi stabiel, dus voor verdere groei richt AVR zijn pijlen op exportlanden zoals Scandinavië.

"Denemarken is een groeimarkt voor ons. We hebben er sinds een drietal jaar een heel sterke en gemotiveerde dealer, Weko Agro, met drie vestigingen over het hele land", Aldus Tom Lootens, International Sales Manager.

Nieuw kantoorgebouw langs Meensesteenweg
"Dat AVR groeit voelen we aan alles. Niet enkel de machineverkoop zit in stijgende lijn, maar ook het aantal medewerkers dat we nodig hebben om deze groei te helpen dragen en realiseren."

"Met het oog op de toekomst hebben we daarom plannen om een nieuw stuk kantoorgebouw bij te zetten, en de huidige kantoren op te frissen. De vergunning is goedgekeurd, dus in de loop van het jaar starten de werken", Stefan Top, Managing Director AVR

De route van het konvooi is te volgen op de sociale media van AVR

Voor meer informatie:
AVR
+32 51 24 55 66
info@avr.be  
www.avr.be   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven