Verpakkingsmachine voor karton met net

Voor het verpakken en beschermen van kleine of grote kartons met fruit zoals abrikozen, kersen en perziken, maar ook kiwi's, appelen, tomaten, peren en druiven voor zowel de binnen- als buitenlandse markt, is de Wrap Box 600 van de Italiaanse machinefabrikant GNA de perfecte oplossing, aangezien de machine erin slaagt zowel standaard als onconventionele materialen te gebruiken.

De Wrap Box 600 is ontworpen om een micro- of macrogeperforeerde folie of een hoes van geëxtrudeerd gaas + folie of zelfs katoenen of linnen gaas en papier te heatsealen op karton of hout. "Als bedrijf moet je voortdurend innoveren en met nieuwe oplossingen voor de dag komen. We moeten de uitdagingen aangaan die de markt ons elke dag voorlegt", leggen ze uit bij GNA.

De machine verpakt tot 30 kartons per minuut.

De materiaalspoel bevindt zich in het bovenste deel van de machine en rolt af in de aanvoerrichting van de kartons, d.w.z. vanaf de smalle kant. "Hierdoor kan met een gecentreerde afdrukafstand worden gewerkt, zowel met folie als met gaas + folie of katoenen of linnen gaas en papier", meldt GNA.

Om een goed opgespannen afdekking te verkrijgen, moeten de bovenranden van de folie of gaas lineair zijn en compatibel met het type verpakking. Via het bedieningspaneel kunnen alle functies, parameters en formaten gevisualiseerd worden van de kartons met afmetingen 20x30 cm, 30x40 cm, 30x50 cm en 40x60 cm.

Wijzigingen van het doosformaat worden automatisch beheerd door de PLC. "De variaties in breedte, hoogte en positie van de lijm worden samen met de lengte van de folie ingevoegd. Er zijn geen handmatige aanpassingen nodig."

"In Frankrijk merken we een sterke interesse in onze machine voor het verpakken van cherrytomaten met katoenen of linnen gaas. In Frankrijk, Italië, Rusland en Polen neemt de vraag toe naar oplossingen voor citrus, perziken, druiven, appelen en abrikozen. Het is ook ons doel om ons op de Spaanse markt te positioneren", besluiten ze bij GNA.

Voor meer informatie:
GNA s.r.l.
Via Progresso, 15 - z.i. Ponte Rizzoli
40064 Ozzano dell'Emilia (BO) - Italië
Tel: +39 (0)51 799226
info@gnasrl.com
www.gnasrl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven