Mobiele app geïntroduceerd; een online gepersonaliseerd onderdelen platform

Manter introduceert de Service & Parts App voor een eenvoudige manier van machinebeheer en onderhoud. Gewoon, via je mobiel.

Mobiel platform voor onderdelen
Met de nieuwe Manter Service & Parts App wordt het beheren en aanvragen van onderdelen eenvoudiger gemaakt. Vanaf nu kan dit ter plekke via een mobiel of tablet. De App is in nauwe samenwerking met de Manter dealers tot stand gekomen. Burghard van Bekkem, Service Engineer van Manter: "We merkten dat er veel behoefte was aan een oplossing voor het bestellen van onderdelen voor de weeg – en verpakkingsmachines." Vaak is het papieren onderdelenboek even niet bij de hand, of is het niet helemaal duidelijk om welk onderdeel het precies gaat. "Dat is met de nieuwe app geen probleem meer, zoek het onderdeel gewoon op in het 3D model van je eigen machine. Daarna is een prijsaanvraag voor het betreffende onderdeel met één druk op de knop verstuurd."

Toegankelijk en uniek
De app is te downloaden via de App Store (IOS) en Play Store (Android). "Om een account te activeren sturen we eerst een registratie link", zegt Van Bekkem. "We zorgen ervoor dat de 3D modellen gekoppeld worden in de app zodat alle onderdelen inzichtelijk zijn en aangevraagd kunnen worden. Via de desbetreffende dealer wordt eerst een prijsopgave gestuurd zodat klanten nooit voor verrassingen komen te staan." 

Voor meer informatie:
Manter International 
+31 (0)591 62 63 00
manter-service@manter.com 
www.manter.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven