Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

André Schaap gestart als sales director Europe bij Allfresh

Per 1 juni is André Schaap officieel gestart als Sales Director Europe bij Allfresh. Allfresh is al jaren actief op de Europese markt als leverancier van zoete aardappelen, rode uien, bosuien en verse en diepgevroren aardbeien. Met de aanstelling van André als commercieel directeur hebben de klanten nu een rechtstreeks contact in Europa, die de belangen in Europa vertegenwoordigen.

"Farmforte Europe was klant van Allfresh en toen duidelijk werd dat Andre Schaap ontslag had genomen als CEO per 1 april was het een mooie gelegenheid om hem te vragen deze functie in te vullen. We zijn ervan overtuigd dat André een toegevoegde waarde is voor ons en onze klanten in de communicatie met ons hoofdkantoor. In de toekomst zijn we ook van plan een vestiging in Nederland te starten, van waaruit de verdere uitrol van Allfresh kan worden gerealiseerd", meldt Allfresh.

Voor meer informatie:
Allfresh
Loberingemaat 5G
7942 JD Meppel
Tel: +31 (0) 522726686
Mob: +31 (0) 642231847
a.schaap@allfresh-eg.com 
www.allfresh-eg.com 

Publicatiedatum: