"Ondanks het tekort aan chips nog steeds stabiele levering van temp- en vochtigheidsdataloggers"

De markt van de koelaanbodketen ontwikkelt zich snel en het gebruik van temperatuur- en vochtigheidsdataloggers wordt met de dag belangrijker.

Beijing Sino-Agricultural Biosciences is een bedrijf gespecialiseerd in de productie en levering van temperatuur- en vochtigheids-dataloggers. Het bedrijf introduceerde onlangs hun METECH single-use USB temperatuur data logger. Bedrijfswoordvoerder Siya introduceerde de kenmerken van deze datalogger en sprak over de toepassingen.

"Om beter te voldoen aan de eisen van onze klanten in de koelaanbodketen introduceerden we de METECH USB-temperatuurdatalogger voor eenmalig gebruik. De belangrijkste functie van dit product is het bijhouden van temperatuurveranderingen van producten tijdens het transport," aldus Siya. "De datalogger heeft een brede toepasbaarheid. Tot onze klanten behoren importeurs en exporteurs van appelen, peren, mango's, avocado's en allerlei soorten steenfruit, evenals importeurs en exporteurs van koelaanbodketens."

"Dit is onze meest fundamentele temperatuur- en vochtigheidsdata-logger. De datalogger meet temperaturen tussen -30°C tot +70°C met een nauwkeurigheid van ongeveer 0,5°C/0,9°C bij gradiënten van 0,01°C. Elke datalogger is tot 120 dagen functioneel," zei Siya. "De dataloggers zijn gemaakt van voedselveilige verpakking en ze zijn waterbestendig. Ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken. Klanten hoeven de datalogger alleen maar op een computer aan te sluiten om automatisch een PDF met relevante gegevens te genereren. Er is geen extra software of apparatuur nodig."

Gevraagd naar het effect van het tekort aan computerchips, legde Siya uit: "Bij Beijing Sino-Agricultural Bioscience voeren we gesprekken met leveranciers voordat er een tekort optreedt, zodat we snel kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden en onze eigen reserves als buffer kunnen opbouwen. Onze teelt- en afzetactiviteiten hebben er geen hinder van ondervonden."

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-Agricultural Biosciences
siya@unique-fresh.cn 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven