Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi verkozen tot beste supermarkt door Britse leveranciers

Aldi verkozen tot beste supermarkt door Britse leveranciers
Aldi heeft een recordaantal van acht jaar behaald als de beste Britse supermarkt wat de naleving van de gedragscode voor de levering van levensmiddelen betreft, zo blijkt uit een enquête van de Groceries Code Adjudicator (GCA), de toezichthouder voor de sector. De supermarkt heeft de eerste plaats behaald in de jaarlijkse enquête van de GCA met betrekking tot de "algemene beoordeling van de naleving" van de praktijkcode voor de levering van levensmiddelen. Aldi scoorde 98% ten opzichte van een score van 97% in 2021, zijn hoogste score in vijf jaar, waaruit blijkt dat het bedrijf zich inzet voor de relaties met zijn leveranciers. Aldi bleef ook bovenaan staan bij de leveranciersbeoordeling "van de vraag of retailers handelsrelaties met leveranciers eerlijk, te goeder trouw en zonder dwang onderhouden".
Bron: aldipresscentre.co.uk 

Bringo en Carrefour voltooien 5 mln bestellingen in Roemenië
Bringo en Carrefour hebben 5 mln bestellingen voltooid tijdens hun vijfjarige samenwerking in Roemenië. De partners zijn van plan de dienst uit te breiden tot alle grote steden in Roemenië, na de invoering van de leveringsoptie van 30 minuten vorig jaar. De snelle levering wordt ondersteund door middelgrote en kleine winkelformules in 15 nieuwe steden, waaronder Bacau, Craiova, Arad, Ploiesti, Galati, Brăila, Botoșani, Piatra Neamț, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău en Râmnicu Vâlcea.
Bron: esmmagazine.com 

Publicatiedatum: