Spaanse Fruits de Ponent gaat steenfruit telen voor Ondine en Regal'in

ASF Edition, een belangrijke veredelaar, brengt samen met moederbedrijf Frutaria steenfruit op de markt onder de merken Ondine (plat steenfruit) en Regal'in (rond steenfruit). "We bieden een zorgvuldige selectie van rassen aan die opvallen door een uitstekende smaak, volledige kleuring, productiviteit, lange houdbaarheid na de oogst en in het oog springend uiterlijk", zo stelt het bedrijf.

Fruits de Ponent, een coöperatie met faam in de Spaanse fruitsector die ruim 2.000 hectare wijdt aan de teelt van steenfruit, stort zich in eenproject om 100 hectare rond steenfruit en 225 hectare plat steenfruit aan te planten dat onder beide merken afgezet zal worden om aan de behoeften van de consument te voldoen.

"Het is een voorrecht voor ons dat Fruits de Ponent deel gaat uitmaken van ons project, gezien de aanzienlijke teeltcapaciteit van de coöperatie en de specialisatie van haar telers in steenfruit. Ze zullen ons ongetwijfeld een flexibele en efficiënte dienst bewijzen", vertelt Alfonso Rivera, CEO van Frutaria.

Josep Presseguer, CEO van Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, zegt van zijn kant dat de groep met deze overeenkomst een enorme stap voorwaarts zet op het gebied van kwaliteit, aangezien het de consument op die manier hoogwaardig steenfruit kan aanbieden onder twee merken die op de markt hoog aangeschreven staan. Bovendien verzekert de CEO van Fruits de Ponent dat dit soort allianties tegenwoordig nodig zijn om waarde toe te voegen aan het steenfruit en het uit het segment van de commodities te liften.

Voor meer informatie:
Fruits de Ponent
Crta. Valmanya, km 1
25180 Alcarràs (Lleida) - Spanje
Tel: +34 973 79 01 69
comercial@fruitsponent.com
www.fruitsponent.com

Frutaria
Calle Bilbao 5
50004 Zaragoza (Spanje) 
Tel: +34 976 469 459
frutaria@frutaria.com
frutaria.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven