Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee ton cocaïne verstopt in aspergekratten met bestemming Nederland in beslag genomen

Peruaanse autoriteiten hebben 2,2 ton cocaïne in beslag genomen, verstopt in aspergekratten die over zee naar Nederland zouden worden verscheept. De politie heeft zeven Peruanen gearresteerd die ervan worden verdacht bij de smokkel betrokken te zijn en arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen twee Albanese burgers.

"We hebben 2,2 ton cocaïne in beslag genomen die over zee via de haven van Callao bij Lima naar Rotterdam, Nederland, zou worden verscheept, verklaarde het hoofd van de narcoticadienst, kolonel Cesar Echevarria, die eraan toevoegde dat de operatie werd geleid door twee personen met de Albanese nationaliteit.

"Dit netwerk heeft connecties in Colombia, Ecuador en Albanië". Sinds het begin van dit jaar heeft de Peruaanse politie ongeveer 35 ton drugs in beslag genomen. Peru is een van de grootste cocaïneproducerende landen ter wereld, met een officiële productie van ongeveer 400 ton per jaar.

Bron: habertusba.com

Publicatiedatum: