Espera wint FT Meat Technology Award 2022

Espera heeft dit jaar tijdens de beurs IFFA, de Meat Technology Award in de categorie Digitalisering / Procescontrole gewonnen met het digitale machineplatform 'Think4Industry Care'.

Dit digitale platform stelt een productieteam in staat om met één klik alle machine- en productielijnparameters te overzien. Hierdoor worden vrije capaciteiten of bottlenecks van het gehele productieproces zichtbaar. Dit biedt mogelijkheden om de Overall Equipment Efficiency (OEE) van een machine of van een volledige productielijn te verbeteren. Bovendien wordt met het Think4Industry Care platform ook de realtime slijtage van machineonderdelen gemeten en gevisualiseerd voor het productie- of onderhoudsteam van de fabriek.

Dit helpt bij het verkrijgen van een overzicht van de levensduur van slijtageonderdelen en bij het opsporen van anomalieën. "Het vermindert onverwachte uitvaltijden enorm. Als bijvoorbeeld een motor in een machine opwarmt tot een kritieke temperatuur, geeft het systeem een waarschuwing aan de operator of het onderhoudsteam. De waarschuwing gaat altijd vergezeld van aanbevelingen voor acties. Om dit probleem op te lossen en voortdurend een optimale werking van de machine te garanderen", aldus het team van Espera.

"Ook de integratie van andere machines stroomopwaarts en stroomafwaarts van de lijn is volledig fabrikantonafhankelijk mogelijk via de onafhankelijke machine-interface OPC UA (Open Platform Communication Unified Architecture)."

Voor meer informatie:
Espera
+31 40 2530665
espera@espera.nl  
www.espera.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven