Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"De friet van de toekomst komt straks uit dit Bergse innovatiecentrum"

"Je moet het innovatiecentrum zien als een hele grote testkeuken", zegt Anton Godschalk, bij Lamb Weston/Meijer mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten. "Het is de plek waar we straks volop kunnen experimenteren met nieuwe technieken. Die we vervolgens wel of niet toepassen in onze fabrieken." De internationale producent en leverancier van friet Lamb Weston/Meijer gaat aan de Van Wamelweg een innovatiecentrum bouwen, waar nieuwe producten ontwikkeld en getest worden. 

Klik hier voor het volledige artikel hierover op BN De Stem

Publicatiedatum: