Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Anti-condenszakken helpen afval te verminderen"

De wereldwijde scheepvaartcrisis en de pandemie hebben geleid tot langere verladingstijden en veelvuldig oponthoud van zeecontainers bij de douane. Daarom besteden exporteurs veel aandacht aan methoden die helpen hun producten langer vers te houden tijdens opslag of transport. Shandong AWT Bio-tech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vershoudoplossingen voor leveranciers van groenten en fruit. Het team van het bedrijf ontwikkelde een conserveringszak waarin een combinatie van gassen groenten en fruit langer vers houdt. Sales manager Li legde de voordelen van dit product uit.

"We hebben onlangs de Logfresh conserveringszak ontwikkeld, die de producten laat ademen, terwijl de combinatie van gassen kan worden aangepast, en de vorming van condensatie wordt voorkomen. Deze conserveringszakken helpen de markt te voorzien van groenten en fruit van hogere kwaliteit. Deze zak helpt de snelheid van het ademhalingsproces en de gasuitwisseling te controleren. De conserveringszakken zijn gemakkelijk aan te passen en breed toepasbaar en ze zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan groenten en fruit. Conserveringszakken houden groenten en fruit langer vers in de opslag," zei Li.

"Deze zakken zijn al gebruikt voor een verscheidenheid aan fruit, vooral voor mango's en bananen. Hun doeltreffendheid is opmerkelijk. De conserveringszakken houden het fruit langer vers zonder de smaak aan te tasten. Onder normale omstandigheden kan het gebruik van conserveringszakken de houdbaarheid van verse producten met 1,5-3 keer verlengen."

Gevraagd naar de voordelen van dit product antwoordde Li: "Actieve componenten in de zak absorberen vocht en verminderen de oppervlaktespanning op het verpakkingsmateriaal. Voordat zich vochtdruppeltjes vormen aan de binnenkant van het verpakkingsmateriaal, verspreiden de actieve componenten het vocht tot een fijne laag die het binnenkomende licht niet verder verstrooit en iemands zichtlijn niet blokkeert. Op die manier voorkomt het verpakkingsmateriaal dat er condensatie in de zak ontstaat. Dat is waar onze verpakking zich onderscheidt van andere."

"Bovendien kan de Logfresh conserveringszak zorgen voor een geschikte vochtigheidsgraad. Groenten en fruit mogen niet te veel vocht verliezen, anders gaan ze schimmelen en bederven. Een geschikte vochtigheidsgraad kan de groei van schimmels voorkomen. Bovendien behandelen we het verpakkingsmateriaal met antibacteriële injecties om effectief te voorkomen dat fruit bederft tijdens transport of opslag."

"Onze Logfresh conserveringszak heeft een enorm potentieel voor de conservering van groenten en fruit tijdens transport en in opslag. Ons product vertraagt het verouderingsproces dat na de oogst begint en helpt het risico van plantenziekten in de opslag te verminderen. Klanten die onze conserveringszakken gebruiken kunnen hun afzetmarkt uitbreiden of hun verkoopseizoen verlengen. Bovendien zorgen onze producten voor minder afval tijdens de toeleveringsketen."

Shandong AWT Bio-tech is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van conserveringstechnologie, conserveringsinjecties, rijpingsstimulatoren en conserveringsmateriaal voor de groente- en fruitsector. Het bedrijf levert ook apparatuur om de informatisering in de sector te vergemakkelijken. Hun productengamma is uitgebreid en omvat 36 geregistreerde octrooien. "Onze producten zijn reeds beschikbaar voor verkoop in Argentinië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Ecuador, Kenia, Pakistan, India, Turkije en Servië."

Voor meer informatie:
Manager Li
Shandong AWT Bio-tech Co., Ltd.
+86 18615225880 
sales@awt-biotech.com 
www.chinesepostharvest.com