Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Registratie voor bezoekers Aardappeldemodag nu mogelijk

Woensdag 31 augustus is er weer een fysieke Aardappeldemodag in Westmaas. Dit jaar met het thema: kennis maken, kennis delen. Naast het rooidemoveld waarvoor Grimme, Dewulf, Ploeger en AVR zich hebben aangemeld, zijn ook de 6 demoveldjes inmiddels gepoot.

"Er wordt dit jaar flink uitgepakt op het mechanisatiepark wat zo goed als vol zit", laat Marieke Ampt van de organisatie weten. "Ook merken wij dat er veel behoefte is aan het overdragen van kennis, wat goed aansluit op het thema. Daarvoor wordt deze editie naast het Jonge Boeren Programma, weer een inhoudelijk programma aangeboden. Tevens worden er door standhouders, zoals de sponsoren Syngenta en Van Iperen, ook korte lezingen gegeven op de stand. Het programma hiervoor volgt binnenkort op de website", aldus Marieke Ampt.   

Vanaf nu is het mogelijk voor bezoekers om zich te registreren voor een gratis entreeticket. "Het is handig om dit alvast te doen, zodat men ook op de hoogte blijft van het inhoudelijke programma van Aardappeldemodag 2022."

Voor meer informatie:
Aardappeldemodag
info@aardappeldemodag.nl 
www.aardappeldemodag.nl 

Publicatiedatum: