Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS Apple Industries

Hooggeëerd bezoek afgelopen weekend! Oma Sluimers kwam even een kijkje nemen op het bedrijf.

Op het bordje in onze ontvangsthal staat te lezen hoe oma Sluimers in 1963 met haar man Pieter Huig Sluimers aardappelhandel De Hoeksewaard overnam. De handel wordt uitgevent in de straten van Rotterdam en later via weekmarkten verkocht. Zo staat vader op de markt in Ermelo, Rotterdam Ommoord, Barneveld en Dordrecht. Begin jaren '80 komt zoon Jan in dienst, gevolgd door schoonzoon Jan Wijbrand de Vente in 1989.

Er blijkt bij banketbakkers behoefte te zijn aan vers geschilde appels. Het familiebedrijf speelt daarop in met de aanschaf van semi-automatische schilmachines. De garage wordt omgebouwd tot bedrijfsruimte. Zo worden de eerste appels geschild en afgeleverd.

Inmiddels staat met kleinzonen Arjan de Vente en Hugo de Vente de derde generatie aan het roer, die oma maar wat graag de volautomatische schillijnen in bedrijf laten zien. Met deze moderne productieomgeving hopen we nog vele jaren in vers verwerkte appels en fruit te voorzien.

https://www.vsapple.com 

Publicatiedatum: