Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Occasion machines in trek op FarmTrade

‘‘Een goede occasion is altijd in trek"

"Gebruikte machines hebben een groot aandeel op ons platform. Soms is een machine, of een lijn in het ene bedrijf overbodig geworden, maar kan deze bij een andere organisatie juist goed ingezet worden", stelt het platform FarmTrade.

Waar FarmTrade zich focust op het verbinden van deze twee partijen, houdt AMH zich bezig met het reviseren, onderhouden en installeren van deze machines. De mannen achter AMH (Agro Machinery Holland) startten hun bedrijf na jaren in de buitendienst te hebben gewerkt als servicemonteur. "In het veld ervaarden we geregeld dat er behoefte was naar een bepaalde machine/onderdeel wat we bij een andere klant ten overvloede of kapot in de schuur zagen staan. Dat was een reden voor ons om een bedrijf te beginnen dat gebruikte machines reviseert en vervolgens opnieuw inzet in een andere tweedehands lijn," aldus Matthijs van de Merbel, CEO van AMH.

"Met een occasion kun je niet altijd terug naar de leverancier. Een akkerbouwer, verpakker, verwerker of andere gebruiker van (tweedehands) AGF-verwerkingsmachines kunnen te allen tijde bij ons terecht. Welk merk zij ook voeren. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor het beschikbare budget. En dat maakt het in deze tijd extra interessant om te kiezen voor een tweedehands machine, ook nu nieuwe machines slecht leverbaar zijn."

‘‘Een goede occasion is altijd in trek’ ’
AMH heeft het afgelopen jaar de voorraad flink opgeschroefd. "Gezien de prijsstijgingen, levering van materialen en de ontwikkelingen in het oosten hebben wij onze inkoop van onderdelen vergroot. We vinden het belangrijk dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen, ook in moeilijke tijden. In de verkoop van machines merken we nog geen grote verschillen ten opzichte van voorgaande jaren. Een goede occasion is altijd in trek, maar een extreme vraag naar occasions ervaren wij niet."

De occasions van AMH worden doorlopend aangeboden op FarmTrade. Daarnaast is de nieuwe website van AMH in de lucht.

Voor meer informatie:
www.agromachineryholland.com 
www.farmtrade.nl

Publicatiedatum: