Inova Fruit verschuift promotiecampagne Junami naar de zomermaanden

Voor het eerst heeft Inova Fruit de promotiecampagne voor de Junami appel verschoven naar de zomermaanden van 2022. Het thema in deze zomermaanden is ‘Junami, de slimste appel in de zomer’. In de maand juni van dit jaar zal een radiospot op Q-music het verkoopseizoen een boost geven. Samen met een social media- campagne en een consumenten winactie richt Inova Fruit zich op de actieve, sportieve consument. 

"Junami past perfect bij een gezonde, sportieve levensstijl. Deze dorstlessende appel geeft je een flinke energy boost én is geteeld op eigen bodem. Maar wist je dat van nature in z’n blozende schil een wonderstofje verstopt zit? Appels bevatten weinig calorieën maar veel vitamines en vezels. Daarnaast zijn appels van nature rijk aan antioxidanten, de stofjes die je beschermen en die goed voor je lichaam zorgen. Het gezegde ‘an apple a day keeps the doctor away’ komt dus niet uit de lucht vallen", aldus Inova Fruit.

"Eén van die beschermende stofjes is floridzine. Dit stofje zit van nature alleen in appels, bijna nergens anders in. En welke appel heeft de hoogste dosis? Precies: Junami! In de schil van elke Junami zit twee keer zoveel van deze stof als in andere appels. Daarmee heeft Junami dus superpower", meldt Inova Fruit. "Maar floridzine doet nog meer. Suikers uit appels zijn minder makkelijk verteerbaar door je lichaam dan bijvoorbeeld suikers in snoep. Je lichaam moet meer moeite doen voor het vrij krijgen van suikers uit appels. Dat is al fijn, maar floridzine helpt hier een handje extra bij. Na het eten van een Junami krijg je meer geleidelijke en constante energie en dus ga je minder snel snaaien en snoepen!"

Als appels worden getest op knapperigheid, stevigheid, zoetheid en sappigheid, komt Junami dikwijls als lekkerste uit de bus met ‘significant meer fruitaroma’ dan alle andere appelsoorten. En met zijn ronde vorm en opvallend rode kleur is Junami een aantrekkelijke appel in het schap. Junami wordt geteeld in eigen land, dus weinig CO2 uitstoot en een lage ecologische voetafdruk. Voor de teelt van Junami selecteren we de optimale regio’s met precies genoeg grondwater en voldoende zonuren."

Voor meer informatie:
www.junami-apple.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven