Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgriPlace en Eurofins werken samen om labanalyses eenvoudig en inzichtelijk te maken

AgriPlace kondigt aan dat het nu een live verbinding heeft met het Eurofins Food, Feed, Water Benelux (LZV). De verbinding is op dit moment beschikbaar in de labanalysemodule, die automatisch labresultaten op dataniveau verzamelt. Dit maakt een verbeterde risicobeoordeling mogelijk voor leverancier en product.

Eurofins Lab Zeeuws Vlaanderen maakt deel uit van Eurofins Scientific, gespecialiseerd in het testen van voedsel en diervoeder. Zij bieden supply chainoplossingen vanaf de inkoop van bulk- grondstoffen tot het eindproduct bij de retailer en zijn gespecialiseerd in contaminantenanalyse. Dit maakt de samenwerking tot een aanvulling op AgriPlace Chain voor het gedeelde klantenbestand.

Toenemende eisen
AgriPlace Chain maakt het geautomatiseerd beheer van klantvereisten met betrekking tot analyses en certificaten binnen één platform mogelijk. Chain pakt de uitdagingen aan van de complexiteit van de stijgende kwaliteitseisen vanuit supermarkten, standaarden en andere instellingen.

Eén plek voor leveranciers- en productgoedkeuring
De koppeling helpt klanten van Eurofins en AgriPlace Chain bij het verbinden van de punten met betrekking tot hun leveranciers- en productgoedkeuringsprocessen - alle gegevens zijn nu automatisch beschikbaar op één plek. Uiteraard worden resultaten alleen veilig en met toestemming verzameld in de privé-account van een gebruiker.

Geautomatiseerd inzicht in risico's
"De Eurofins-connectie stelt onze klanten in staat om eenvoudig vragen te analyseren en te beantwoorden, zoals welke producten of leveranciers het grootste risico hebben, hoeveel MRL-overtredingen een bepaald product heeft gehad, en waar eerder op de zwarte lijst geplaatste werkzame stoffen zijn aangetroffen'', vertelt algemeen directeur van AgriPlace, Nico Broersen.

"De Lab Analysis module automatiseert het verzamelen van resultaten van laboratoria en leveranciers, wat zorgt voor minder handmatig werk en duidelijke resultaten", zegt hij. "Het pdf-rapport en de bijbehorende resultaten worden automatisch opgehaald, georganiseerd en opgeslagen binnen de privéverbinding met het lab, op basis van product, ras, leverancier en/of teler.

Voor meer informatie:
Simon Elting
AgriPlace 
+31 6 14 38 82 00 
simon.elting@agriplace.com    
www.agriplace.com/chain     

Publicatiedatum: