Roos van Vugt (NNZ Benelux) gekozen tot ‘Sales Manager van het jaar 2022’

Roos van Vugt, Salesmanager bij NNZ Benelux, is afgelopen week in Grand Hotel Huis ter Duin door de Sales Management Association gekozen tot ‘Sales Manager van het jaar 2022’.

De genomineerden zijn beoordeeld op authenticiteit, de positie en verantwoordelijkheden in zijn/haar organisatie en zijn/haar visie op klantgerichtheid. Volgens de jury maakt Roos op deze punten echt het verschil binnen NNZ Benelux.

Roos van Vugt, 2e winnaar verkiezing Salesmanager

De verkiezing Salesmanager van het jaar werd dit keer voor de tweede keer in haar historie gehouden. Daar waar vorig jaar Christoph Kleiren er in een online versie er met de titel vandoor ging waren het dit keer Roos van Vugt (NNZ), Yfke van der Sloot (NS) en Florian Rottmann (Moët & Hennessy) die met elkaar de strijd aan gingen. Hun pitches stonden aan het eind van de middag op het programma waarbij het publiek Yfke, nipt als winnaar koos. Zij kon deze nipte voorsprong niet behouden waardoor juryvoorzitter Eric Fransen uiteindelijk Roos als winnaar uitriep. De jury vond dat zij ervoor zorgt dat haar klanten verpakkingen als een oplossing gaan zien. Ze daarnaast de ambities van klanten centraal stelt om een sterke, langdurige relatie mee op te bouwen en pakt ze daarmee volledig in. Dat ze haar succes baseert op drie pijlers: creatieve intelligentie, strijdlust & lef en liefde. Dat uit zich met name in het herkennen van talenten van de mensen met wie ze werkt. En dat Roos beschikt over een compleet pakket aan vaardigheden die haar een creatieve en verbindende sales manager maken!

Terugkijkend op het traject verwees ze naar een quote van Bruce Lee: “Success is not in reaching the destination, but in making the journey”. In haar eigen woorden gaf ze aan: “Het was een eer genomineerd te worden (door wie weet ik nog steeds niet), ik dook met de volle 100% procent in het traject. Door de goede organisatie vanuit de SMA kreeg ik er plezier in en bij elke volgende stap binnen de selectieprocedure werd het plezier groter, al was het een pittige reis. Mijn coach Wendy Freriks was mijn steun en toeverlaat de laatste fase. Vanuit mijn MBA-opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap leer ik bij het onderdeel Leiderschap om mijzelf te ontwikkelen. Letterlijk tot dat ik bij mijn authenticiteit kom, het traject van de afgelopen maanden heeft dit proces versneld. De feedback die ik kreeg tijdens het hele SMA-traject ontving ik met open armen en heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf verder heb kunnen ontwikkelen zodat ik een nog betere Sales Manager kan worden.”

Wil je Roos feliciteren? rvugt@nnz.nl    

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven