Fins bedrijf test schilmachines bij de klant

Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat een schilmachine exact doet wat men ervan verwacht. Volgens Rune Särs, exportmanager van Forsfood, een Finse fabrikant van schilmachines, gaat het bedrijf een stapje verder door haar schilmachines voor verschillende producten te testen. "We voeren met plezier testen uit bij de klanten zelf om er zeker van te zijn dat de betreffende schilmachine de beste oplossing voor hen en hun product is. Komende zomer en herfst zullen we zowel in Finland als Midden-Europa testen uitvoeren. We zijn blij dat we klanten ook de mogelijkheid kunnen bieden om de testen in onze eigen faciliteit uit te voeren."

Heikki Linfors, de CEO van Forsfood, legt uit dat het bedrijf trots is op het feit dat zij ook lang nadat de machine bij de klant is geïnstalleerd hulp en ondersteuning biedt. "De bestelling van een machine betekent niet dat onze samenwerking met de klant daar ophoudt. We willen samen ontdekken hoe de machine functioneert en wordt ontvangen. Vervolgens ontwikkelen we deze verder aan de hand van de feedback die de klant ons geeft. We verdwijnen niet van het toneel zodra de machine is afgeleverd, maar blijven de klant ondersteuning bieden gedurende de hele levenscyclus van de machine. Kwaliteit is van cruciaal belang bij de voedselverwerking, vandaar dat wij samen met de klant onze eigen producten testen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat deze exact doen wat wij willen en de klant tevreden is."

De schilmachines van Forsfood zijn in drie verschillende capaciteitsklassen leverbaar en beschikken over verschillende functionaliteiten. "Al onze machines zijn geschikt voor de verwerking van wortelgewassen, en dan met name voor het schillen van grote producten. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Ons verkoopteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden," zegt Särs tot slot. 

Het verkoopteam van Forsfood tijdens Fruit Logistica 2022: Rune Särs, Anita Keskikoivisto, Erika Mattila en Heikki Lindfors

Voor meer informatie: 
Anita Keskikoivisto
Forsfood
+358 (0)40 505 1899
anita.keskikoivisto@forsfood.fi  
www.forsfood.fi  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven