Veel nieuwe en kleurrijke groenterassen te zien op de komende Rijk Zwaan demo's

Rijk Zwaan's Hydroponics en Outdoor Demo staan weer op de agenda, waarbij het groenteveredelingsbedrijf haar nieuwe, kleurrijke en hightech groenterassen presenteert. Beide demo's lopen parallel van 13 tot en met 24 juni, waarbij de Outdoor demo doorloopt tot 1 juli. Tijdens de Hydroponics Demo worden Rijk Zwaan's 'levende sla-concepten' Salatrio® en Salanova® in de schijnwerpers gezet. Andere blikvangers gedurende de demo's zijn de Salanova Teenleaf en een slaras met bladeren in hamburgerformaat. Tijdens de Outdoor Demo wordt zowel Rijk Zwaan's uitgebreide assortiment bladgewassen als haar aantrekkelijke en kleurrijke bloemkoolrassen onder de aandacht gebracht.

Hydroponics Demo in Dinteloord
De displays van dit jaar zijn gebaseerd op drie belangrijke concepten voor hydroponics: 1) De aantrekkelijke en veelzijdige combinaties van Salatrio - een kleurrijk levend slaconcept met een overvloed aan bladeren in gelijke grootte, waarmee retailers meer kleur en diversiteit aan het schap kunnen toevoegen en de aandacht van shoppers uit de hele winkel kunnen trekken; 2) Salanova Teenleaf met hoge dichtheid - een hele reeks middelgrote bladvariëteiten die machinaal oogstbaar en verkrijgbaar zijn in verschillende aantrekkelijke kleuren, texturen en bladvormen; en 3) Rijk Zwaan's interessante slaras met een hoog aantal hamburgerformaat bladeren die goed bestand zijn tegen hitte en zuren. Verder verwelkomt Rijk Zwaan graag bezoekers op haar nieuwe en inspirerende locatie in Dinteloord voor waardevolle en stimulerende discussies over bestaande en nieuwe hydroponics projecten.

Outdoor Demo in Fijnaart
Gelijktijdig met de Hydroponics Demo organiseert Rijk Zwaan ook de Outdoor Demo om haar uitgebreide assortiment bladgewassen onder de aandacht te brengen. Daarnaast presenteert het bedrijf haar kleurrijke bloemkoolrassen die beschikbaar zijn in verschillende aantrekkelijke kleuren en vormen. Over brassica's gesproken, een ander hoogtepunt op deze demo zijn de innovatieve Pb Defense-rassen: bloemkoolrassen met een sterke resistentie tegen knolvoet.

Ontmoet ons in Fijnaart en Dinteloord
Rijk Zwaan's teamleden kijken ernaar uit om professionals uit de industrie te verwelkomen op de demo's om zowel de hoogtepunten te presenteren als hen te inspireren met het uitgebreide assortiment van rassen die geschikt zijn voor hydroteelt en/of vollegrondsteelt. Voor beide demo's wordt bezoekers aangeraden om vooraf een afspraak te maken, zodat het bezoek kan worden afgestemd op persoonlijke behoeften.

Plan een afspraak
Voor een bezoek aan de Hydroponics Demo en/of Outdoor Demo, stuur een e-mail naar: secretariaatrznl@rijkzwaan.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven