Waarschuwingsbericht van het bedrijf

Identiteitsdiefstal bij het Italiaanse Dal Bello Sife

Weer een identiteitsdiefstal bij een groente- en fruitbedrijf. Deze keer viel de onaangename verrassing te beurt aan Dal Bello Sife, een bedrijf uit het Italiaanse Padua.

"We zijn geïnformeerd dat enkele individuen citrus zouden kopen in Spanje onder de naam van ons bedrijf, Dal Bello Sife Srl", zegt Alessandro Dal Bello.

"We willen duidelijk maken dat die personen geen medewerkers van ons zijn of handelsagenten die voor ons werken. Het zijn oplichters die, gebruikmakend van de goede naam en de goede verzekeringsbeoordeling van ons bedrijf, fruit stelen van nietsvermoedende leveranciers."

"We verzoeken daarom alle bedrijven, waarmee contact is opgenomen (of waarmee in de toekomst contact zal worden opgenomen) door mensen die beweren namens Dal Bello Sife Srl te bellen, om:

  • te controleren of contact met hen is opgenomen door echte medewerkers van Dal Bello Sife door ons te bellen op
    +39 (0)49 870 3000;
  • geen enkel product te zenden in naam van Dal Bello Sife, tenzij dit uitdrukkelijk wordt bevestigd door onze bedrijfse-mail (alle e-mails die door Dal Bello Sife worden verzonden, eindigen op @ sife.it);
  • de namen en telefoonnummers van de mensen (nepagenten) door wie ze gecontacteerd zijn aan ons door te spelen.

Wij danken iedereen die ons informatie wil verschaffen over de daders van deze identiteitsdiefstal voor hun medewerking", besluit Alessandro Dal Bello.

Voor meer informatie:
Dal Bello Sife
Corso Stati Uniti, 23
35127 Padua (PD) - Italië
Tel.: +39 (0)49 8703000
direzione@sife.it 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven