Allan Anderson - AND Fresh

"Cloudgebaseerde datalogger maakt gebruik van gsm-netwerk voor wereldwijde monitoring"

AND Fresh Real Time Data Logger werkt samen met Frigga Tech en is de distributeur van Frigga Tech in Australië en de regio Australazië. Het bedrijf zal dit jaar aanwezig zijn op de vakbeurs Hort Connections, die van 6 tot 8 juni in Brisbane wordt gehouden.

"De dataloggers van Frigga Tech zijn geheel aanpasbare, cloudgebaseerde logsystemen, die gebruikmaken van het mobiele telefoonnetwerk voor wereldwijde monitoring. Rapportage vindt zowel via de computer als een app voor Android of iPhone plaats. De loggers houden gegevens omtrent de temperatuur, licht, locatie, luchtvochtigheid en schokken bij door middel van een ingebouwde, bekabelde sensor of duale sensoren met sondes van 4mm of 6mm. Notificaties vinden plaats per sms of e-mail. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve software," legt Allan Anderson van AND Fresh uit. 

Real Time Data Loggers zijn ontworpen voor een betrouwbare temperatuurmonitoring van binnenlandse en overzeese zendingen en beschikken over wereldwijde 3G- en 4G-dekking. De dataloggers zijn zowel voor lucht- als zeevracht te gebruiken.

"Naast deze functionaliteiten hebben we nu ook simkaarten met een duur van 90 of 120 dagen als extra optie toegevoegd, naast de standaard simkaarten van 60 dagen, voor rapportage aan de cloud tijdens extra lange reizen."

Allan kijkt ernaar uit om de serie dataloggers van Frigga te presenteren tijdens de vakbeurs Hort Connections (stand 311). 

Voor meer informatie: 
Allan W Anderson
AND Fresh Pty Ltd
+61419369944
Whatsapp: +61419369944
allan@andfresh.com.au 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven