Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rapport belicht inspanningen om Amerikaanse consumptie van groenten en fruit te verhogen

De Produce For Better Health Foundation (PBH) en Nutrition On Demand (NOD) hebben samengewerkt aan de meest recente uitgebreide onderzoeksbeoordeling van op de consumptie van groenten en fruit gerichte uitgavenverschillen in federale onderzoeks-, voedings- en educatieprogramma's. Hun rapport is getiteld Fruit & Vegetable Gap Analysis: Bridging The Disparity Between Federal Spending & America's Consumption Crisis.

Op basis van een eenjarig durende uitgebreide analyse van het Amerikaanse ministerie van Landbouw, nationale gezondheids-instanties en centra voor ziektebestrijding, alsmede feedback van een open commentaar periode, onderzoekt dit rapport hoe de belangrijkste overheidsdiensten en agentschappen momenteel inspanningen financieren om Amerikanen te helpen met het verhogen van hun consumptie van groenten en fruit. Daarnaast identificeert het rapport hiaten en mogelijkheden om deze initiatieven te verbeteren en de consumptie van groenten en fruit als een nationale prioriteit te verheffen.

Klik hier om het volledige rapport te lezen.

Bron: fruitsandveggies.org

Publicatiedatum: