Thermo King Transportkoeling introduceert nieuwe Thermo King C-Series

Thermo King Transportkoeling introduceert de nieuwe Thermo King C-Series. Tijdens Transport Compleet Hardenberg 2022 zal het bedrijf op haar stand de bezoekers voor het eerst kennis laten maken met de uitbreiding in de C-Series productfamilie. De familie wordt met drie nieuwe versies uitgebreid en één daarvan zal meegenomen worden naar Hardenberg.

De bezoekers van de beurs zullen hem eerder zien dan de meeste van de collega’s van Thermo King, zo stellen ze. De koelmachines zijn ontwikkeld voor veeleisende stadsdistributie met veel stops, maar zijn licht en compact in formaat om zowel voor bakwagens als bestelwagens geschikt te zijn. Ze wegen 30% minder dan de gemiddelde vergelijkbare koelunit met deze hoge capaciteit, kunnen extreme temperatuurverschillen aan, denk aan 30 deuropeningen in de zomerhitte. Door dit ontwerp zijn ze geschikt voor kleine bestelwagens tot bakwagens van 8 meter lang.

Daarnaast zullen nog drie koelmachines mee worden genomen.

Thermo King Advancer A-Serie
Wat de Advancer onder meer bijzonder maakt is de modulaire opbouw. "De huidige dieselversie is de zuinigste en stilste trailerunit in de markt. De temperatuurregeling is snel en efficiënt door de variabele luchtstroom. Elke Advancer komt met twee jaar volledige telematica. Investeren in één of meer van de Advancer A-serie uitvoeringen biedt grote flexibiliteit. De machine is modulair opgebouwd en dat betekent dat de werking onafhankelijk is van de aandrijfbron."

Frigoblock FK25i - ook voor elektrisch aangedreven multitemp koeltruck
De Frigoblock FK25i is een volledig elektrische koelmachine. "Met de snel naderende zero emissiezones in veel steden en snelle ontwikkelingen in de vrachtwagenbranche biedt het de oplossing voor zowel single- als multitemp koeltransport waar zeer hoge koel- en vriescapaciteit nodig is."

E- 200, uitermate geschikt voor elektrisch aangedreven bedrijfswagens
De Thermo King E-200 is de oplossing voor volledig elektrische bestelwagens en de vierde koelunit die in de stand te zien is. De unit is standaard voorzien van power management intelligence (PMI). "Dat betekent dat de koelmachine intelligent met het beschikbare vermogen van een bedrijfswagen omgaat en dus het minimum aan vermogen gebruikt. Dat kan tot nul gereduceerd worden met een speciaal ontwikkelde back-up accu."

Thermo King Koeltransport staat bij Transport Compleet Hardenberg 2022 op stand 411 in hal 4.

Voor meer informatie:
Annemarie Seymus
Thermo King Transportkoeling 
+31 (0)10 41 04 128 
annemarie.seymus@thermoking.com 
www.thermoking.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven