"We presenteren een single-use temperatuur- en vochtigheiddatalogger met scherm"

De logistiek van AGF is uitdagend en complex als het transport lang duurt en verschillende regio's betreft. Verschillende soorten groenten en fruit hebben verschillende transportvereisten, vooral op het vlak van temperatuur en vochtigheid.

Sinaasappelen, druiven, kersen, knoflook en uien bijvoorbeeld moeten worden opgeslagen en vervoerd bij temperaturen van 0° tot 2°C en een vochtigheidsgraad van 80% tot 90%. Andere groenten en fruit, zoals bananen, avocado's en mango's, kunnen door koude worden beschadigd en moeten worden bewaard bij een temperatuur van 13° tot 15°C en een vochtigheidsgraad van 80% tot 90%. Daarom is het bijzonder belangrijk dat de producten tijdens het vervoer op de juiste temperatuur en vochtigheid worden gehouden om hun versheid en veiligheid te behouden.

Tzone Digital Technology (Tzone) is een professionele fabrikant van temperatuur- en vochtigheidsdataloggers. CEO Frank Liao: "Temperatuur- en vochtigheidsdataloggers spelen een steeds belangrijkere rol in monitoringoplossingen voor de bloeiende  koelketen. Wij bieden een verscheidenheid aan redelijk geprijsde, hoogperformante temperatuur- en vochtigheidsdataloggers met brede toepasbaarheid in koelopslag en transport. Onlangs introduceerden wij een single-use temperatuur- en vochtigheidsdatalogger met scherm, die onze klanten helpt om de temperatuur- en vochtigheidswijzigingen tijdens het transport van AGF nog beter op te volgen dan voorheen. De datalogger kreeg onmiddellijk veel aandacht van mensen uit de sector."

De TempU08/TempU08B behoren tot een nieuwe generatie van temperatuur- en vochtigheidsdataloggers die speciaal zijn ontworpen voor de logistiek van AGF-producten. "Deze datalogger ziet er delicaat uit, maar het apparaat is waterdicht en bovendien zeer eenvoudig in gebruik. De klant zet de datalogger met één klik aan, waarna de datalogger begint te registreren. Daarna sluit de klant de datalogger gewoon aan op een computer om automatisch PDF- en CSV-rapporten over temperatuur en vochtigheid te genereren," zei Liao.

"De datalogger is zo eenvoudig te bedienen dat klanten geen extra software nodig hebben. Bovendien is de datalogger compatibel met verschillende computerbesturingssystemen. Dit helpt klanten tijd en geld te besparen op het opleiden van personeel. Tot slot zijn USB-gebaseerde dataloggers essentieel in het papierloze retailtijdperk."

"De selectie van een geschikte temperatuur- en vochtigheids-datalogger is belangrijk. Onze TempU08/TempU08B temperatuur- en vochtigheidsdataloggers voor eenmalig gebruik stellen klanten in staat om veranderingen in temperatuur en vochtigheidsniveaus tijdens elk segment van de teelt- en aanbodketen van AGF met gemak te controleren. Nauwkeurige rapporten helpen klanten gepaste maatregelen te nemen en verspilling tijdens transport te voorkomen. En klanten kunnen de meest geschikte datalogger selecteren voor hun transport, of dit nu luchtvracht, zeevracht of vervoer over land is. Het allerbelangrijkste is dat onze dataloggers ervoor zorgen dat AGF op de juiste temperatuur blijft tijdens elke fase van hun reis."

"We hebben al aanvragen ontvangen van klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië voor onze nieuwe dataloggers. We verstrekken ook gratis monsters aan geïnteresseerde partijen en hopen samen te werken met nog meer importeurs en exporteurs die nauwkeurige monitoringoplossingen voor hun AGF nodig hebben."

Voor meer informatie:
Frank Liao - CEO
Shenzhen Tzone Digital Technology Co., Ltd.
+86 755 82840670 
sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven