Nieuwe alliantie in Spanje voor kant-en-klare groente- en fruitproducten

Grupo La Caña en Primaflor, twee Spaanse bedrijven gespecialiseerd in de productie en afzet van verse en voorgesneden groenten en subtropisch fruit, slaan de handen ineen om samen kant-en-klare groente- en fruitproducten te vervaardigen zoals guacamole, gazpacho, salmorejo of geraspte tomaat. De focus ligt op de ontwikkeling van nieuwe gezonde producten met een grote toegevoegde waarde.

De vervaardiging van de bestaande kant-en-klare producten van beide bedrijven, de nieuwe onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van nieuwe productlijnen zullen plaatsvinden in de nieuwe faciliteiten van Caña Nature, in de provincie Granada, waar innovatieve technologie aanwezig is zoals apparatuur met hoge hydrostatische druk.

Het gedeelde engagement voor een biologische kringloopeconomie, het gebruik van overschotten bij de oogst en de wens om de markt gezonde en smakelijke voedingsmiddelen aan te bieden die passen bij de nieuwe levensstijl van de consument, zijn de belangrijkste factoren achter deze alliantie. Op basis van technologische en gastronomische innovaties zal binnenkort een nieuw productassortiment worden gelanceerd onder een gemeenschappelijk merk.

Voor meer informatie:
Primaflor
Avenida Cecilio Peregrín, 2
04640 Pulpí (Almería) - Spanje
Tel: +34 950 464 011
https://mimaflor.es

Grupo La Caña
Tel: +34 958 601 052
info@mgsehijos.com
www.grupolacana.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven