Geslaagde lancering Empack Namur

Meer dan 70 exposanten & partners en bijna 850 verpakkingsprofessionals kwamen op 19 mei samen in het Namur Expo voor de allereerste editie van Empack Namur 'la journée de l’emballage'. Een geslaagde editie voor dit Franstalig event waar kennis delen en netwerken centraal stond. 

Drukbezochte seminaries 
Wagralim organiseerde een dagprogramma over de voedselverpakking van de toekomst met sprekers van onder andere Fevia, UMONS, Uliège, Certech. Met 220 bezoekers in totaal werd dit programma duidelijk gesmaakt. Ook FSC en Plastiwin/Celabor zorgden voor drukbezochte seminaries. 

Trends Gazellen in Packaging Award
Op het einde van de dag werden de Trends Gazellen in Packaging Awards uitgereikt. Snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. 

In de categorie 'grote ondernemingen' ging Sharp Packaging met de award naar huis en in de categorie 'KMO’s' ging de award naar Packaging4Professionals. 

Save the date 

  • Op 14 & 15 september 2022 lanceert Empack in Flanders Expo een eerste editie van Empack Gent. En dit in co-locatie met Transport & Logistics. Met Gent zoeken ze ook nieuwe oorden op: een sterk groeiende regio in Vlaanderen waar het hart van de voedingsindustrie klopt.
  • Op 25 & 26 oktober 2023 wordt Empack weer georganiseerd in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Dit keer met een centrale Packaging Innovations zone, met specifieke aandacht voor design van verpakkingen.
  • 16 mei 2024 strijkt Empack neer in Namur Expo voor de tweede editie van 'la journée de l’emballage'.

Voor meer informatie:
Philippe Van Dyck
Empack
+32 (0)3 280 53 27
empack-be@easyfairs.com 
www.empack.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven