Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MangoPoint verwerft rechten om mango's naar Europa te exporteren

Het in Chennai (India) gevestigde MangoPoint heeft deze week aangekondigd dat het de rechten heeft verworven om mango's naar Europa te exporteren en heeft haar eerste zending in het seizoen 2022 naar Duitsland met succes afgerond.

MangoPoint is de eerste onderneming in Tamil Nadu die goedgekeurde certificaten heeft om verse mango's naar Europa en andere landen te exporteren. De certificeringen zijn goedgekeurd door het ministerie van Tuinbouw, dat de fruitteeltbedrijven heeft geïnspecteerd op de naleving van goede landbouwpraktijken in de boomgaard, en de Nationale Plantenbeschermingsorganisatie (NPPO) en de Agricultural and Processed Food Products Export Development Authority (APEDA), die de geïntegreerde verpakkingsfaciliteit van MangoPoint hebben geïnspecteerd om de procedures voor de bereiding, assemblage en verpakking goed te keuren.

De NPPO en APEDA eisen dat verpakkingsbedrijven strikte richtlijnen volgen om te voldoen aan de standaardprocedures voor kwaliteitscontrole voor de export van goederen naar de internationale markt, aldus een persbericht van het bedrijf.

Bron: uniindia.com

Publicatiedatum: